Olaplex

Nyans är tillsammans med ca 200 andra salonger Goldmember vilket innebär att om man går till oss kan man vara säker på att salongen är expert på Olaplex.

Vi använder Olapalex i många av våra behandlingar men även som fristående behandling.

Olaplex länkar tillbaks svavelbindningar i håret så håret inte urlakas av sitt unika keratin. Olaplex bygger även svavelbryggor. Detta gör ditt hår starkare. Så har du inte testat så är det kanske dags.

För dig som konsument är den beskrivningen kanske inte glasklar så därför vill vi gärna förklara det lite enklare: När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett när med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitét. Olaplex är ett fantastiskt verktyg för frisören men det finns fortfarande begränsningar gällande vad som går att göra med ett hår, frisören är experten på detta och är en som kan göra en individuell bedömning om vad som är möjligt när det gäller stora färgförändringar.